ГЛАСАЈ ЗА “НАЈШИРИ ОСМЕХ 2019”

Гласање је почело у суботу 14.09.2019. године – тачно у подне. Траје 7 дана. Завршава се у суботу 21.09.2019. године – тачно у подне.

Фотографије свих учесника постављене су на Фејсбук страници Мале школе “Бранко радунковић – Воља чини чуда”, организатора Фестивала дечије радости “Ширимо осмех градом” и избора за “Најшири осмех 2019”, у фото албуму “Најшири осмех 2019”. 

Лајкуј и прати нашу Фејсбук страницу за све информације о избору за “Најшири осмех 2019”. Пиши ведре и позитивне коментаре за све дечије осмехе. Чак и за оне који су на фотографији свој осмех сакрили! 

Гласа се лајковањем фотографија. Можеш лајковати колико год осмеха желиш, али само по једном. Позови пријатеље да и они гласају за твог фаворита. Рачунају се само лајкови у овом фото албуму. Зато подели цео фото албум на свом зиду. Ширимо осмех градом! 

Победник добија сат са потписом Новака Ђоковића, дар Галерије сатова и накита “Берић”. Сви учесници на поклон добијају захвалницу са својом фотографијом. 

Захвалнице се могу преузети у фотокопирници “Copy Center” која се налази у улици Никите Толстоја број 3 (у пасажу) током октобра месеца. 

Генерални спонзор Фестивала дечије радости “Ширимо осмех градом” и избора за “Најшири осмех 2019” је дигитални “TOP-INFO-SHOP”. Једноставан. Занимљив. Исплати се! 

У току је наградна игра! Пажљиво прегледај: https://top-info-shop.rs/

* По завршетку гласања објавићемо правила ове наградне игре.

А ево и линка за гласање: https://www.facebook.com/MalaSkolaVrsac/

ВАЖНО: Рачунају се само лајкови на фотографијама које се налазе у фото албуму “Најшири осмех 2019” на Фејсбук страници Мале школе.

Кликни овде ЗА ГЛАСАЊЕ.

Ширимо осмех градом! 

Ширите осмех!